top of page
compositie_woorden.gif

Hoe happy zijn jouw medewerkers?

‘Viva Flash’© laat jouw medewerkers stralen!

Microsoft Viva is een platform dat communicatie, kennis, leren en inzichten samenbrengt. Dit bevordert een cultuur waarin werknemers tot bloei kunnen komen. Maar hoe kun je dat succesvol invoeren? Hoe zorg je ervoor dat jij en je collega’s er optimaal gebruik van maken? De Viva Flash© aanpak en toolbox is het antwoord op deze vragen!

© 2022 | Viva Flash is een dienst van ThemaTeam

Team_ballen_Viva_breed.png
Our Games

Veranderingstraject afgestemd op jouw organisatie

Al 15 jaar lang begeleiden wij bedrijven bij digitale vernieuwingen. We ondersteunen pragmatisch en praktisch bij de adoptie van innovaties en bijbehorende veranderingen. 'Customer success' staat voorop! Ook voor Microsoft Viva hebben wij een aanbod om de integratie binnen uw organisatie soepel te laten verlopen. Met verschillende Viva Flash tools houden wij het adoptietraject interactief en fun. 

Achtergrond_schijf.png
scan.png

Welke aanpak past bij jouw medewerkers?

De Viva scan bestaat uit een aantal vragen die medewerkers van de organisatie beantwoorden. Aan de hand van de resultaten bepalen wij in overleg met de organisatie het beste leertraject. 

online.png

Introductie van Viva op speelse wijze!

De online game kan worden ingezet om kennissessies en trainingen interactief te houden. Test hoe goed jouw kennis is over Viva. Wie beschikt over de juiste basiskennis en komt het snelste over de finish? 

bord.png

Test jouw kennis

In trainingen wordt veel informatie gegeven over Viva, de gebruikersgemakken en de functionaliteiten. Het is natuurlijk goed om te kijken hoeveel van deze informatie is blijven hangen. Dit kan getest worden door het Viva Flash bordspel te spelen. Een leuke en interactieve manier om de kennis te testen en nog net iets meer te leren. 

Achtergrond_strook_rood.png
Letsplay.png

Maak leren eenvoudig en nuttig

Contact

Blijf op de hoogte van alle Viva updates

Bedankt voor je interesse!

Vragen?

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Dank voor je bericht!

bottom of page