top of page

VivaFlash is een adviestraject voor organisaties om ze te helpen begeleiden naar een vitale en gezonde organisatie om zo de werknemerservaring te optimaliseren. Met Viva Flash zal de organisatie een op maat gemaakt advies ontvangen.

 

Een adviestraject start met het opstellen van organisatiedoelen voor de gehele organisatie, van het management tot de werkvloer.
Vervolgens wordt er gekeken naar de situatie op de werkvloer en zal er gekeken worden of de opgestelde doelen goed aansluiten en wat er gedaan moet worden om het doel te bereiken. ThemaTeam’s VivaFlash trajecten zijn op maat gemaakt voor de klant en worden in een adviesplan genoteerd en voorgelegd. In dit adviesplan staan aanbevelingen waarbij ThemaTeam de organisatie verder kan helpen. De 6 Thema’s zijn het uitgangpunt voor dit advies:

Icons_Viva_Themas_vitaliteit.png
 Vitaliteit & werkplezier

Vitale medewerkers zijn productiever dan medewerkers die dit niet zijn en hebben daarnaast ook minder verzuim. Bovendien is een goede werknemerservaring belangrijk om medewerker te behouden. VivaFlash kan met de inzet van verschillende diensten de vitaliteit & werkplezier in de organisatie verbeteren. 

Icons_Viva_Themas_Hybride.png
Hybride werken

Afwisselend thuis en op kantoor werken is de nieuwe manier van werken geworden. Deze manier van werken wordt hybride werken genoemd. Hoewel hybride werken vele voordelen met zich meebrengt zijn er ook een aantal nadelige gevolgen, hierom is het belangrijk om een goed beleid te hebben rondom hybride werken. Wij kunnen hierbij helpen! 

Icons_Viva_Themas_klantcontact.png
Klantcontact

Op een goede manier met de klant omgaan is voor iedere organisatie van belang. Met verschillende trainingen en andere ondersteuningen kan VivaFlash helpen om dit te optimaliseren. Tevreden klanten dragen immers ook bij aan een positieve sfeer op de werkvloer. 

Icons_Viva_Themas_samenwerken.png
Samenwerken

Een goede samenwerking draagt niet alleen bij aan de productiviteit maar zorgt ook voor tevreden werknemers. VivaFlash kan de juiste tools en trainingen inzetten om het samenwerken naar een hoger level te tillen. 

Icons_Viva_Themas_leren.png
Leren & ontwikkelen

De mogelijkheid krijgen om jezelf te ontwikkelen is voor vele werknemers erg belangrijk. Als werkgever is het dan ook belangrijk de medewerkers deze mogelijkheden te vinden. VivaFlash helpt organisaties om een goed aanbod samen te stellen voor het leren & ontwikkelen. 

Icons_Viva_Themas_digitalisering.png
Digitalisering

Digitalisering kunnen we al een lange tijd niet meer omheen. Bij digitalisering is het echter wel belangrijk dat medewerkers goed worden meegenomen in deze veranderingen en de juiste begeleiding krijgen. VivaFlash heeft hier veel ervaring mee en kan zorgen voor een optimale gebruikersadoptie. 

bottom of page